Categories
Uncategorized

Honee App – крипто портфейл, който помага да печелите

Старта на алфа версията на крипто портфейла HONEE ще бъде на 28 септември 2021 г.

Повечето от популярните крипто портфейли се фокусират или върху управление на портфолио и крипто инвестиции или поверителност и сигурност. Малцина обмислят факта, че потребителите искат да печелят.

HONEE е крипто портфейл, който ви помага да направите точно това. Разработването на приложение, което позволява на потребителите да печелят пари, е основната цел и визия на екипа на GROM.

HONEE се изгражда около тази проста идея : ДА ПОМОГНЕМ на потребителите да ПЕЧЕЛЯТ.

Крипто и децентрализираните финанси са сложни, но в HONEE е направено много за потребителите. Те могат да се възползват от решения с един клик, за да приложат най-добрите инструменти за заработване на крипто към своите баланси.

HONEE е крипто портфейл, какъвто трябва да бъде

  • Основен фокус. Работещ на блокчейна на Minter и бриджа на Minter Hub , Honee опростява и автоматизира сложни действия, така че потребителят да може да се концентрира върху най-важното нещо – печеленето на пари.
  • Удобството е много важно. Освен че ви помагаме да печелите, втората ни най-голяма цел е да осигурим безпроблемно потребителско изживяване. Honee е елегантен, безпроблемен и лесен за употреба във всяка стъпка.
  • Функциите за търговия и обмен са вградени в ядрото. Купувайте, продавайте и разменяйте вашите биткойни, Ether, USDT и други популярни цифрови активи незабавно и с най-ниските такси.
  • Поверителност и сигурност. Вие сте единственият човек, който има достъп до портфейла ви. Ние не съхраняваме вашата сийд фраза.
  • Пълна децентрализация. Силно вярваме, че само потребителите притежават парите си, а не борса или портфейл. Никой не трябва да може да спира или ограничава действията ви.
  • Награди. Honee предлага много програми за възнаграждение на потребителите за различни действия. Това е най-добрият начин да спечелите крипто или да го получите безплатно.

Насърчаваме Minter общността да участва в алфа тестването и да сподели обратна връзка.